Ik ben Rob Cornelissen, gediplomeerd RT-er en daarnaast muziekdocent en musicus. Ik help en werk graag met kinderen.

Of dat nu bij cognitieve leerproblemen of achterstanden is of sociaal-emotionele problematiek, of een combinatie ervan.

Samen maken we een concreet plan om aan de slag te gaan en aan doelen te werken.

In goed overleg met ouders en de leerkracht van het kind. 

Sinds 2018 ben ik werkzaam als RT-er en al langere tijd muziekdocent en ik heb op meerdere scholen projecten gedaan.

De combi van gitaar/pianolessen en RT behoort ook tot de mogelijkheden.


Graag wil ik , Rapha van den Broek, mij aan jullie voorstellen als afgestudeerd HBO pedagoog en masterstudent Orthopedagogiek aan de Radbout Universiteit. Tijdens de masteropleiding volg ik de specialisatie 'speciale leerbehoeften', die zich richt op ontwikkeling en begeleiding van kinderen voor technisch lezen en rekenvaardigheid. Kinderen die binnen deze schoolse vaardigheden moeite ervaren kan ik helpen door begeleiding te bieden. Het is van belang dat het kind in zijn eigen kracht wordt gezet en wordt gezien als een uniek persoon. Dit doe ik door middel van positieve bekrachtiging, duidelijkheid/structuur te bieden en in dialoog te communiceren. Ik vind het belangrijk dat het kind zich eerst veilig voelt, vanuit deze basis kan het kind gaan groeien. Mijn naam is Werner Jansen en sinds 2015 ben ik zelfstandig remedial teacher. Sinds 2020 ben ik lid van de SRTH . Als remedial teacher vind ik het belangrijk om kinderen te helpen bij de ontwikkeling op de leergebieden rekenen, (begrijpend) lezen en spelling. 
Met behulp van onder andere reken- en taal/leesspelletjes wil ik het kind op een positie manier enthousiast maken op het leergebied waar het kind moeite mee heeft. Op deze manier zal een kind zich positief ontwikkelen op een cognitieve manier en groeien in competenties.

Waarom u op ons kunt rekenen? Omdat onze stichting Remedial Teaching Helmond veel meer is dan alleen een bedrijf. Elk teamlid voegt iets bijzonders aan ons team toe, maar we hebben onze waarden met elkaar gemeen.